Blogger Templates

Thursday, 21 March 2013

k0mpiusss!!

Salam pagi khamis semua..

miera bosan la dok kat ofis..
tak buat pape p0n....
huhuhu

miera nak tanya pendapat kawan2 neyh.....
ehemm...

lepas graduate,better keja sendiri or kerja makan gaji or jadi suri rumah bila dah kahwen??
haaaa...
hehehe

miera ada bincang dgn bakal husband miera...
dia tak bagi keja lepas kahwen....
dia cakap takot anak2 terabai...
huhuhu

miera fikir hutang PTPTN yang mencecah hampir RM70k....!!!
sangat banyak untuk bebankan si dia...
huhuhuhu
dari pokcik google..c(:
so...
miera tak tau nak buat keputusan macam mana...
sayang si dia...
sayang jugak ummi baba yang dah banyak berkorban untuk miera habis belajar....

"kasih sayang ibu bapa sampai ke syurga"

klo nak buat bisnes sendiri, bisnes apa yang miera boley buat??
sangat kompiuss....
huhuhu

miera harap sangat pendapat kawan2 blog miera semua....
love u all.....

2 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm sis secara jujurnya akk nshtkan sis mesti kerja..cubalah dr skrg jgn jemu apply spa...apppy mn2 kementerian sambil2 tu cr kerja bdn berkanun atau kerja swasta pun ok,jji dkt dgn rmh sis tgg bila dh kawin nnt.

uncle akk sllu nshtkan pd sepupu pompuan yg blm kawin,jgn sskli jd suri rumah melainkan suami btl2 mampu,saving mmg dh byk gila,htg x menimbun,amount ptptn tu bsr gak huhu.

ramai wanita yg bkerjaya mampu urskan ank berderet-deret.akk pcya sis pun mampu juga.kalau nk buat biz mesti yg sis btl2 minat,modal permulaan yg rdh sbb bizniz ni tau jelah ada untung rugi masa mula2 nk start,dpt spent time utk fokus,sambil tidak abaikan tgjwb sbg isteri ^^

miera fadziela said...

thanks sangat2 akk...kompius dibuatnye bl pikir...huhu...sekurang2nye akk kata gitu,lega la skit hati miera..^^
thaanx ye sis...^__^